Företagsevent / Konferens

Under åren som gått har "Gugges Disco" levererat flera lyckade event runt om i hela Sverige, med drygt 30-års erfarenhet har vi erfarit bred kompetens att gå från idé till verklighet. Vi projekterar allt åt kunden, från att tekniken anpassas och fungerar under kvällen till att sista låten spelas på kvällen med artist, live band, dj eller vad som önskas. Vi har direktkontakt med artister, Dj's, fotograf, föreläsare, catering mm. Vi levererar egen teknik, scen, ljud, ljus och tekniker. Du har möjlighet att komma till vår studio  för att tillsammans med oss gå igenom ditt tal, testa den utrustningen som du kommer att hyra, spela in spökröster/jinglar för t.ex prisutdelning & presentationer. Vi levererar en helhetslösning och skräddarsyr ett körschema samt showprogram med hjälp av en programproducent som anpassar sig  efter just dina önskemål.