Musikproduktioner

År 2010 fick företaget Gugges Disco upp ögonen för SAE-Institute i Stockholm som är en skola i privat regi som driver sin verksamhet i den legendariska Soundtrade Studion med kurser inom kreativ media och ljud teknik.

Pär Gustavsson VD för Gugges Disco började då sin resa på SAE med att ta sin första kurs och lära in det teoretiska till den praktiska kunskapen om ljud och teknik som redan skapats under dom många år av gjorda live-jobb. Vilket resulterade i åtta år av utbildning, sex kurser inklusive en Kandidatexamen (Bachelor of audio produktion) via Middlesex University London inom kreativ media och ljud teknik 2015.

Målet inom musikproduktioner är att kunna plocka ihop människor med olika kvalitéer och kunskaper inom musiken som text, instrumentering, mixning, inspelning mm. Människor som kanske aldrig skulle träffats sätts ihop och jobbar i TEAM för att skapa musik (nästa hit-låt). Med Gugges Disco som projektledare och plattform för skapandet. Projekt som är i full gång är skapandet av nästa stora jul-låt.