Dj Gugge

Gugge har spelat på allt från små fester i vardagsrum till stora fester med Kungen och Drottningen, han har också spelat på Idrottsgalans efterfest på Annexet i Globen, Stockholm. 1986 startade han företaget ”Gugges Disco”, då som enskild firma, jobben blev helt enkelt för många för att kallas för hobbyverksamhet. 1989 ställde Gugge upp i DJ-SM med lagom framgång, på den tiden var det Rob n Raz som tillhörde Dj-eliten (dåtidens Avicii).

Det stora musikflödet som passerat genom åren har bidragit till en bred erfarenhet av musik så musikstilar och olika ålderskategorier på musik kan snabbt ändras under kvällen för att tilltala den aktuella publiken.

2015 tog han sin kandidatexamen ”bachelor of audio produktion” på ”Sae institute" i Solna och som slutprojekt gjorde han en uppsatts på ca 14,500 ord som handlade om att hitta en mall för den optimala jul-låten. Utbildningen drevs från Middlesex University i London så på examensdagen hyrde han en exsamendräkt och flög ner till London för att hämta ut sitt diplom, något som han idag är väldigt stolt över.