Boppers

presenterar

Plats: Ladan, Gimo
Tid: Fre 6:e Oktober kl 18:00 – 23:00

 [ms_panel title=”Fredag 6:e Oktober kl 18:00 – 23:00 från 18-år” title_color=”#000″ border_color=”#ddd” title_background_color=”#f5f5f5″ border_radius=”10″ class=”” id=””]

ARTIST: Boppers
Vinyl Dj : ”MOE” från folkan i Gimo (nostalgi)

[ms_alert icon=”fa-star” background_color=”#f5f5f5″ text_color=”” border_width=”0″ border_radius=”0″ box_shadow=”no” dismissable=”no” class=”” id=””]Biljetterna är nu släppta! OBS Stor efterfrågan! Du hittar dom här[/ms_alert]

[ms_featurebox style=”3″ title_font_size=”18″ title_color=”” icon_circle=”no” icon_size=”50″ title=”Bar finns” icon=”fa-glass” alignment=”left” icon_animation_type=”” icon_color=”” icon_background_color=”” icon_border_color=”” icon_border_width=”0″ flip_icon=”none” spinning_icon=”no” icon_image=”” icon_image_width=”0″ icon_image_height=”” link_url=”” link_target=”_blank” link_text=”” link_color=”” content_color=”” content_box_background_color=”” class=”” id=””]

[/ms_featurebox][ms_list icon=”fa-check-circle” icon_color=”#81d742″ icon_boxed=”no” background_color=”” boxed_shape=”circle” item_border=”yes” item_size=”15″ class=”” id=””] [ms_list_item]Kl: 18:00 Röda mattan ligger utrullad, välkomna in i ”Ladan”, baren är öppen.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 18:00-20:00 Dj ”MOE”.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 20:00 Kvällens artister ”Boppers” äntrar scenen och får dansgolvet att gunga fram till kl. 23:00[/ms_list_item][ms_list_item]Kl: 23:00 Stort tack för ikväll! :)[/ms_list_item] [/ms_list]
[/ms_panel]

[spider_facebook id=”2″]