Jubileum

Gugges Disco AB

firar 30-års jubileum i tre dagar!

Plats: Ladan, Gimo

 [ms_panel title=”Fredag 17 Februari 18:00-23:00 Från 18 år FRI ENTRÈ, (Premiär av ett mobilt After-work koncept)” title_color=”#000″ border_color=”#ddd” title_background_color=”#f5f5f5″ border_radius=”10″ class=”” id=””]

[ms_row] [ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””]

[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

 

[ms_featurebox style=”3″ title_font_size=”18″ title_color=”” icon_circle=”no” icon_size=”50″ title=”Bar finns” icon=”fa-glass” alignment=”left” icon_animation_type=”” icon_color=”” icon_background_color=”” icon_border_color=”” icon_border_width=”0″ flip_icon=”none” spinning_icon=”no” icon_image=”” icon_image_width=”0″ icon_image_height=”” link_url=”” link_target=”_blank” link_text=”” link_color=”” content_color=”” content_box_background_color=”” class=”” id=””]

[/ms_featurebox][ms_list icon=”fa-check-circle” icon_color=”#81d742″ icon_boxed=”no” background_color=”” boxed_shape=”circle” item_border=”yes” item_size=”15″ class=”” id=””] [ms_list_item]Kl: 18:00 Röda mattan ligger utrullad, välkomna att bli fotade med figurerna ”Frost” samtidigt som ni lyssnar på skön musik och bar är öppen.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 19:00 Dj ”Gugge” spinner lite sköna afterwork låtar på vinyl-skivspelare.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 20:00 Kvällens artist ”Clabbe” äntrar scenen och får dansgolvet att gunga fram till kl 23:00[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 23:00 Clabbe spelar sista låten som självklart är ”Art of Noise – Moments in love” (den klassiska tryckaren på Hasselbacken i Öregrund)[/ms_list_item] [ms_list_item]Stort tack för ikväll! :)[/ms_list_item] [/ms_list][/ms_column] [/ms_row]
[/ms_panel]

 [ms_panel title=”Lördag 18 Februari 17:00 – 20:00 Från 3 år med vuxet sällskap, FRI ENTRÈ” title_color=”#000″ border_color=”#ddd” title_background_color=”#f5f5f5″ border_radius=”10″ class=”” id=””]

[ms_row] [ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””]

 

[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

 

[ms_featurebox style=”3″ title_font_size=”18″ title_color=”” icon_circle=”no” icon_size=”50″ title=”Kiosk finns” icon=”fa-map-pin” alignment=”left” icon_animation_type=”” icon_color=”” icon_background_color=”” icon_border_color=”” icon_border_width=”0″ flip_icon=”none” spinning_icon=”no” icon_image=”” icon_image_width=”0″ icon_image_height=”” link_url=”” link_target=”_blank” link_text=”” link_color=”” content_color=”” content_box_background_color=”” class=”” id=””][/ms_featurebox]

Dj Gugge + underhållning ”Amigo Peter” (från TV succén Amigo)

[ms_list icon=”fa-check-circle” icon_color=”#81d742″ icon_boxed=”no” background_color=”” boxed_shape=”circle” item_border=”yes” item_size=”15″ class=”” id=””] [ms_list_item]Kl: 17:00 Mini-Disco, Dj ”Gugge” 🙂 värmer upp golvet med sköna hits för de mindre. Hela Frost och South Park gänget är där för er alla att mingla med.[ms_image_frame src=”https://usercontent.one/wp/www.guggesdisco.se/wp-content/uploads/2017/01/Frost-1-300×205.jpeg” border_radius=”5″ link=”” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””]
[/ms_list_item] [ms_list_item]Kiosken öppen med läsk, godis m.m.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 18:00 Släpper vi lös ”Amigo Peter” som ser till att både vuxna och barn får röra på sig, underhållning i Världsklass utlovas[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 19:00 Badbollssläpp[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 19:30 ”Amigo Peter” börjar avsluta sitt program tillsammans med Gugge som spelar vidare (Hits for Kids).[/ms_list_item][ms_list_item]Kl: 20:00 Gugge spelar låten ”Beppes gonattstund” som avslutning på kvällens mini-disco, Peter och Gugge tackar för sig, med ett stort godisregn från scenen.[/ms_list_item][/ms_list][/ms_column] [/ms_row]
[/ms_panel]

 [ms_panel title=”Söndag 19 Februari 18:00 – 21:00 Alla åldrar, Artist: Lill-Babs FRI ENTRÈ” title_color=”#000″ border_color=”#ddd” title_background_color=”#f5f5f5″ border_radius=”10″ class=”” id=””]

[ms_row] [ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://usercontent.one/wp/www.guggesdisco.se/wp-content/uploads/2017/01/Lill-Babs_foto_Ulf-Ringblom-177×300.jpg” border_radius=”0″ link=”” link_target=”_blank” light_box=”no” class=”” id=””]

[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

 

[ms_featurebox style=”3″ title_font_size=”18″ title_color=”” icon_circle=”no” icon_size=”50″ title=”Café finns” icon=”fa-coffee” alignment=”left” icon_animation_type=”” icon_color=”” icon_background_color=”” icon_border_color=”” icon_border_width=”3″ flip_icon=”none” spinning_icon=”no” icon_image=”” icon_image_width=”0″ icon_image_height=”” link_url=”” link_target=”_blank” link_text=”” link_color=”” content_color=”” content_box_background_color=”” class=”” id=””][/ms_featurebox]

Uppvärmning med Mattias och Stefan, Kungarna av Musik café

Lill-Babs

 

[ms_list icon=”fa-check-circle” icon_color=”#81d742″ icon_boxed=”no” background_color=”” boxed_shape=”circle” item_border=”yes” item_size=”15″ class=”” id=””] [ms_list_item]Kl: 18:00 Insläpp, Café öppet, mingel[/ms_list_item] [ms_list_item]Gamla godingar från 50-70 talet spelas från scen.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 18:30 Förbandet börjar spela. Musikcafé kungarna ”Mattias och Stefan” som är välkända från Öregrundsmåndag värmer upp publiken.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 19:15 Kvällens huvudartist presenteras, Lill-Babs gör storslagen entré.[/ms_list_item] [ms_list_item]Kl: 21:00 Kvällen avrundas. Publiken och Gugge tackar Lill-Babs och Bennet Fagerlund (pianisten) för ikväll.[/ms_list_item][ms_list_item]Tack för i afton[/ms_list_item] [/ms_list]

[/ms_column] [/ms_row]
[/ms_panel]

[spider_facebook id=”2″][spider_facebook id=”1″]